Daniela Croitoru a fost numită, temporar, șefa biroului metropolitan din cadrul Direcției de Urbanism, prin dispoziție dată de primarul Adrian Dobre. 

Daniela Croitoru a fost protagonista unui scandal uriaș. Funcționară la Direcția de Urbanism, aceasta nu venea la serviciu, cazul fiind semnalat și în cadrul unei ședințe a Consiliului Local.

DETALII AICI: 
Primarul Adrian Dobre știa despre pontajul fictiv al Danielei Croitoru
Daniela Croitoru, funcționarul public plătit, deși nu s-a prezentat la serviciu, protejată de primarul Adrian Dobre?!

Cu toate acestea, angajata carea făcut obiectul unei anchete a comisiei de disciplină este avanasată acum, prin dispoziție a primarului Adrian Dobre, șef de serviciu exact în cadrul direcției de urbanism!

Informația a fost confirmată de Cristina Herția, arhitect șef al Ploieștiului. Aceasta precizează că a modificat fișa postului pentru încadrarea Danielei Croitoru.

“Dispoziția primarului a fost dată în 26 septembrie și este valabilă până pe 31 decembrie. Este o numire temporară, o promovare temporară, cum vreți să-i spuneți, pentru trei luni. Avem o situație de avarie , niciuna dintre fetele de acolo nu a dorit să fie șefă. Nu este nimeni de vină, dar lucruriel trebuia puse în ordine. Am modificat eu fișa postului, pentru că nu aveam cum să am un șef acolo atât de repede. Sunt probleme mari de personal. Am avut două concursuri pentru debutanți și nu a luat nimeni”, ne-a declarat Cristina Herția.

CITEȘTE și Funcționar public, plătit la zi, deși nu a venit deloc la serviciu în 2018: caz similar dosarului angajărilor fictive al lui Liviu Dragnea. DOCUMENTE

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here