fbpx
joi, iunie 1, 2023

„Scandalul sexual” de la CSM Ploiești: opinii diferite între conducerea clubului și comitetul de părinți

Citește Și

- Advertisement -
O ploieșteancă, mama unei fetițe în vârstă de 13 ani care joaca handbal la CSM Ploiești a rupt tăcerea după ce a fost înjurată și amenințată de antrenorul fiicei sale. În urma acestui incident am aflat că motivul pentru care antrenorul a devenit agresiv a fost faptul că antrenorul o acuza pe mama fetiței că ar fi depus o sesizare împotriva asistentului medical al echipei.

Ulterior, atât mama fetiței cât și fetița au povestit că sunt revoltate că asistentul medical al echipei privește minorele în timp ce acestea fac duș și se dezbracă în vestiar și le atinge în moduri cel puțin revoltătoare. Mai mult, fetița a povestit că a avut mai multe probleme cu acest asistent medical și a relatat și ce i-au povestit alte colege.

Citește aici toate detalii și vezi declarațiile video!

- Advertisement -

Redacția noastră a anunțat reprezentanții Poliției Prahova care s-au sesizat imediat și au demarat cercetări în cadrul unui dosar penal. Citește detalii aici!

La scurt timp după reacția Poliției Prahova, conducerea Clubului Sportiv Municipal Ploiești a emis un comunicat de presă prin care anunță că situația a fost adusă în atenția Comitetului de Coordonare al CSM încă de la începutul lunii septembrie și că este la dispoziția poliției, colaborând în această anchetă:

„Având în vedere informaţiile prezentate în media românească privind comportamentul unui colaborator al CSM Ploieşti care ar fi agresat sexual sportivele minore în vestiar, facem următoarele precizări:

- Advertisement -

– Situaţia asistentului medical Viorel Dohotaru a fost prezentată Comitetului de Coordonare al CSM Ploieşti la începutul lunii septembrie.

– Comitetul de Coordonare a decis să îi interzică accesul lui Viorel Dohotaru la antrenamentele grupelor de handbal fete şi să se apeleze la serviciile sale ca asistent medical doar la competiţiile oficiale şi doar în situaţia în care nu există un alt cadru medical disponibil.

Deoarece IJP Prahova a anunţat că a fost demarată o anchetă pentru elucidarea acestui caz, ne prezentăm disponibilitatea totală pentru a colabora cu organele de anchetă abilitate să facă lumină în această situaţie neplăcută.”, este comunicatul emis de conducerea CSM Ploiești.

În paralel, însă, am primit pe adresa redacției un comunicat din partea lui Comendant Robert Florin, care a precizat că adresa aparține comitetului de părinți al junioarelor de la CSM Ploiești, care neagă acuzațiile aduse asistentului medical:

- Advertisement -

„Avand in vedere articolele care au fost publicate in mediul online de catre redactia dvs., fara a fi verificate inainte, cu privire la declaratiile unei sportive in varsta de 13 ani si fostei antrenoare a sportivei, comitetul de parinti si antrenorul junioarelor 2 si 3 din cadrul C.S.M.Ploiesti va inainteaza acest comunicat de presa.

Sportiva care face acele afimatii complet nefondate, neavand la baza dovezi sustenabile a facut parte din cadrul grupei de sportive antrenate  de C. R . Aceasta a participat doar la  cateva antrenamente si s-a prezentat  la patru meciuri oficiale (fapt ce se poate verifica prin foile de joc ce au fost intocmite), este singura persoana care sustine acest lucru (oare intamplator?).

Acest scandal mediatic in care au fost tarati reprezentanti ai Clubului C.S.M., a fost creat doar pentru discreditarea anumitor persoane, precum si de abatere de la  comiterea unor fapte de abuz in serviciu petrecute chiar in sediul Clubului C.S.M.Ploiesti, aducand prejudicii de imagine, aspecte ce vor fi elucidate de organele de judecata.

Lund act de declaratiile mincinoase, la care acasta sportiva a fost impinsa pentru ale spune, fara echivoc pot fi dovedite ca nefondate, prin simpla  investigare a sportivelor care fac parte din cadrul grupelor care au avut parte de serviciile medicale oferite de asistentul D.V (un numar de aproximativ 50), precum si a celorlalte sportive care au fost “oferite gratis”, altor cluburi.”, se arată în comunicatul de presă.

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Îl cunosc pe Viorel Dohotaru de foarte mulți ani și din punctul meu de vedere e un asistent medical foarte competent. Fără niște probe serioase nu e corect să târăști un om în noroi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta