fbpx
miercuri, mai 31, 2023

Scandaluri și vandalizări în centrul Ploieștiului, duminică noapte

Citește Și

- Advertisement -

Polițiștii locali din Ploiești au surprins duminică noapte două cazuri în care tineri, aflați în centrul orașului, au vandalizat bunuri aparținând atât orașului, cât și unui club din zonă. 

În jurul orei 01.30, polițiștii locali au fost solicitați să intervină în zona din fața primăriei, unde un tânăr a distrus un proiector metalic, un stâlp ornamental de iluminat și a spart o literă din sigla orașului.

- Advertisement -

„Ajunși la fața locului, polițiștii locali au constatat că o persoană de sex masculin a distrus un proiector metalic, un stâlp ornamental de iluminat și a spart litera ”o” din inscripția municipiului. Întrucât bărbatul s-a manifestat în mod agresiv față de agenții de ordine publică, s-a solicitat sprijinul polițiștilor locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă, care au procedat la imobilizarea acestuia prin încătușare. Acesta a fost legitimat și identificat ca fiind numitul N.A., în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Ploiești, împreună cu el aflându-se și numiții R.N., B.F. și P.M., cu vârste cuprinse între 25 și 27 de ani. Polițiștii locali au procedat la predarea lui N.A. reprezentanților Secției nr.1 de Poliție Ploiești, pentru continuarea verificărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.”, a transmis Poliția Locală Ploiești într-un comunicat.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 04.00, polițiștii locali care patrulau orașul au observat în fața centrului comercial Winmarkt un grup de tineri care făcea scandal.

„La fața locului au sosit și polițiști locali din cadrul Biroului Intervenție Rapidă, iar din constatarea în teren a rezultat că a avut loc un scandal în zona unui club din apropiere; totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că ușile de acces către clubul respectiv au fost vandalizate și mai multe mese aparținând unei unități economice din zonă erau rupte și aruncate pe aleea centrală.

- Advertisement -

Pentru un bărbat implicat în scandal, s-a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță, prin Serviciul Unic de Urgență 112, iar alte patru persoane au fost legitimate, identificate și predate Secției nr. 1 de Poliție Ploiești, în vederea continuării verificărilor.”, a mai transmis Poliția Locală Ploiești, în comunicatul citat mai sus.

Reprezentanții instituției reamintesc că faptele antisociale pot fi raportate la numerele de telefon 0244.954 și 0244.513.255, dar si pe adresa de email officepolocploiesti.ro.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta