Foto cu caracter ilustrativ

Gluma unor tineri a declanșat o întreagă alertă în rândul polițiștilor ploieșteni în această seară! Un cititor ne-a trimis fotografii și o filmare unde se pot vedea nu mai puțin de șapte mașini de poliție oprite în zona Caraiman a orașului, iar lângă acestea se pot observa două persoane întinse și încătușate pe jos. Vezi aici imagini foto-video!

Miercuri seara, la ora 21:30, la numărul de urgență 112 a fost înregistrat un apel în care un cetățean a reclamat cum un autoturism marca BMW cu numere de Bacău a oprit lângă acesta, iar unul dintre cei cinci ocupanți, aflat pe bancheta din spate, a lăsat geamul mașinii și l-a întrebat în limba engleză cum poate ajunge în Bacău. În clipa următoare, un alt ocupant ce avea pe cap un turban a lăsat geamul jos și a început să înjure în aceeași limbă. Cel din urmă a scos un pistol și a tras câteva focuri de armă în aer, gest ce a generat panică în rândul martorilor.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

În urma apelului, polițiștii au plecat în căutarea tinerilor și i-au prins pe bulevard, în zona Caraiman. A urmat o urmărire ca în filme, fiind solicitată intervenția altor echipaje care i-au blocat pe cei cinci în trafic, deoarece șoferul autoturismului nu a oprit la semnalele polițiștilor. În momentul în care au fost prinși, tinerii au fost dați jos din autoturism, culcați pe carosabil și încătușați de către forțele de ordine. Ulterior, polițiștii au găsit arma cu care tânărul cu turban i-a amenințat pe trecători, fiind vorba de un pistol de jucărie, cu capse.

Cei cinci au vârste cuprinse între 16 și 21 de ani, trei dintre aceștia fiind din Ploiești, unul din Bărcănești și unul din Târgșor. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar șoferului i s-a reținut permisul pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here