Adunarea Generală a Asociaților a transferat, astazi, atribuțiile președintelui Petrolului, Costel Lazar, către Claudiu Tudor, directorul sportiv al clubului.

Costel Lazăr a întrat în concediu medical, iar la expirarea acestuia va renunța la funcția de președinte.

“Este decizia mea, o hotărâre unilaterală. Am spus de la început că nu țin de scaun. Poate acum vor veni bani mai mulți la club. Eu am întrat în concediu medical, iar apoi, cel mai probabil, voi renunța la funcție”, a spus Costel Lazăr, la solicitarea Ziarului Incomod.

Atribuțiile lui Lazăr sunt preluate de Claudiu Tudor.

AGA anunță și demararea procedurii de transformare a clubului în SA, în speranța găsirii unui investitor care sa preia pachetul majoritar de acțiuni.

“Întrunită astăzi, Adunarea Generală a Asociaților Fondatori l-a mandatat pe directorul sportiv Claudiu Tudor să preia, pentru perioada imediat următoare, atribuțiile președintelui Costel Lazăr.

Totodată, AGA a stabilit ca prioritară demararea formalităților pentru transformarea Asociației în Societate pe Acțiuni, începând din vara anului 2023. În acest sens, lansăm un apel către toți reprezentanții mediului de afaceri ploieștean și prahovean să vină alături de clubul nostru, într-un moment dificil, orice sprijin urmând să se regăsească, în formă oficială, în viitoare structură juridică a societății noastre. Doar împreună putem duce mai departe istoria FC Petrolul Ploiești”, se arată într-un comunicat al clubului ploieștean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here