Guvernul a eliminat o restricția care privea accesul în supermarketurile din malluri pentru persoanele nevaccinate. Accesul se face însă respectând anumite condiții. 

Clienții fără certificat verde pot intra, de luni, 7 februarie, și în magazinele alimentare din mall-uri.

Cu toate acestea, accesul nevaccinaților este supus unor condiții. Astfel, mall-ul trebuie să aibă un culoar de acces, circulație și ieșire separat.

Până acum, accesul în supermarketurile din mall nu era permis decât pentru clienții care dovedeau că sunt vaccinați, testați sau au trecut prin boală în ultimele 180 de zile. Acum, dacă aceste magazine își fac culoare de acces separate, vor putea primi toți clienții.

O altă condiție este asigurarea unui spațiu de 4 metri pătrați pentru fiecare persoană și a unui număr limitat de coșuri de cumpărături.

CITEȘTE și Ce spune ministrul Sănătății despre valul 5. Când vor fi ridicate restricțiile

Sursa: Digi 24

Disclaimer:

Ziarul Incomod nu a aplicat în scopul obținerii de fonduri guvernamentale pentru campanii de informare în contextul pandemiei Covid-19 și nici nu a primit fonduri pentru publicarea de știri având ca sursă datele Covid-19 furnizate de autorități.

Ziarul Incomod consideră că accesarea de fonduri guvernamentale destinate campaniilor de informare Covid-19 restrânge libertatea editorială.

Având în vedere aceste aspecte, redactorii Incomod au libertatea de a selecta subiectele considerate a fi de interes general pentru cititori, în scopul informării asupra unor măsuri luate de autorități în contextul pandemiei Covid-19, fără a fi condiționați de accesarea fondurilor guvernamentale alocate campaniilor de informare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here