psd ploiesti
Ziua de luni a fost dedicată schimbărilor la vârful PSD Ploiești. Social democrații au cerut, în cadrul ședinței Biroului Politic Județean, demisia din partid a președintelui executiv George Botez, care este și unul dintre cei doi consilieri locali PSD din Consiliul Local Ploiești. De asemenea, senatorul Laura Moagher a fost desemnată “cu largă majoritate de voturi” în funcția de președinte al PSD Ploiești, în locul senatorului Radu Oprea. 

Comunicat de presă PSD Prahova

Astazi, 25 iulie 2022, la sediul PSD Prahova, a fost convocat Biroul Politic Judetean, fiind abordate si transate urmatoarele subiecte de interes public:

1. Primul si cel mai important proiect de pe ordinea de zi a convocarii se refera la construirea noului Spital Municipal de Urgenta Ploiesti, proiect de importanta majora pentru municipiul Ploiesti si ploiesteni. In cadrul sedintei, a fost exprimata sustinerea, in unanimitate, a social-democratilor fata de proiectul initiat de primarul Andrei Volosevici, intrucat oportunitatea realizarii acestui spital, dar si conditiile derularii proiectului nu pot fi puse la indoiala, Banca Mondiala fiind, in calitate de partener, o entitate de prestigiu si un garant al indeplinirii cu succes a celui mai mare proiect din domeniul Sanatatii initiat in ultimii 30 de ani, pentru Ploiesti.

2. In acelasi context, BPJ a solicitat demisia din partid a lui Sorin George Botez, fiindu-i cerut sa se prezinte in urmatoarea sedinta a Biroului Politic Judetean pentru a oferi explicatii cu privire la iesirile sale publice din ultima perioada si pozitionarile sale politice in dezacord cu restul organizatiei.

3. O alta tema abordata in cadrul intrunirii de astazi a fost cea a revitalizarii filialei PSD Ploiesti, fiind decisa, cu larga majoritate de voturi, numirea doamnei senator Laura Moagher in fruntea organizatiei locale, luandu-se in calcul intreaga sa activitate in cadrul partidului.

4. Suplimentar, a fost abordata si problema furnizarii agentului termic comunitar, un subiect de maxima importanta pentru ploiesteni, fata de care PSD Prahova si-a manifestat, fara echivoc, sustinerea in vederea atingerii unui rezultat favorabil, pentru ca locuitorii municipiului Ploiesti sa nu aiba de suferit in sezonul rece care va urma. Cu aceasta ocazie, a fost reiterata importanta aspectului legal in tot ce inseamna actiuni intreprinse de autoritatile publice locale si gasirea unor solutii viabile, astfel incat colaborarea tuturor partilor implicate sa fie una productiva, pe termen lung si in acord cu legislatia in vigoare.

Ziarul Incomod a anunțat deja decizia care îl vizează pe avocatul Sorin George Botez. Acesta a oferit și un prim punct de vedere cu privire la această situație. Botez este în concediu cu familia și a aflat cele întâmplate la ședința BPJ de la reporterii Incomod.

DETALII AICI: PSD i-a solicitat demisia lui George Botez. Ce îi reproșează social-democrații consilierului local ploieștean

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here