fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Școlile din Ploiești, luate în vizor de polițiști

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Poliția a intensificat prezența activă în unitățile școlare și în zona adiacentă acestora. Marți, 10 mai, au fost desfășurate 41 de activități cu caracter educativ. Polițiștii au constatat 47 de contravenții și o infracțiune.

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova a intensificat activitățile pentru sporirea nivelului de siguranță în unitățile de învățământ și zona adiacentă acestora, în baza unui plan de măsuri implementat la nivel național.

- Reclamă -

Marți, 10 mai, 150 de polițiști de proximitate, prevenire a criminalității și siguranță rutieră au fost angrenați în 41 de activități cu caracter educativ organizate în școlile prahovene.

De asemenea, polițiștii au constatat 47 de contravenții și o infracțiune.

EXEMPLE:

- Reclamă -
  • În intervalul orar 10-12, polițiști din cadrul Secției nr. 2 Ploieşti au organizat o acțiune în zona Grupului Școlar ,,Transporturi” și a Școlii Generale ”Sfântul Vasile” din municipiu, având ca scop controlul proximităţii acestor unităţi de învăţământ, al itinerariilor de afluire şi defluire ale elevilor, precum şi luarea măsurilor legale împotriva celor care încalcă legea.

Astfel, au fost legitimate 14 persoane, verificate cinci autovehicule și aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare de 600 lei.

  • Și polițiști din cadrul Secției nr. 4 au desfășurat o acțiune similară, în zona unităţilor şcolare de pe raza de competenţă, respectiv: Colegiile Naţionale ,,Jean Monnet” și ,,Lazăr Edeleanu”, Liceele Tehnologice ,,1 Mai”, ,,Anghel Saligny” și ,,Ludovic Mrazec”, respectiv Şcolile Generale nr.19 şi ,,George Coșbuc”.

Au fost legitimate 41 de persoane, controlată o societate comercială și aplicate 4 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la suma de 1.100 lei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Proiect de extindere a rețelei de apă din cartierul ploieștean Mitică Apostol

Autoritățile ploieștene pregătesc un proiect de extindere a rețelei de apă în cartierul Mitică Apostol, aflat în vestul municipiului....
spot_img
Sari la conținut