fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Scrisoarea cititorului: „Chiar trebuie să moară oameni ca să faceți ceva?!”. VIDEO

Citește Și

- Reclamă -
În luna mai, unul din cititorii ziarului Incomod ne-a trimis o sesizare cu privire la intersecția dintre străzile Domnișori și Padina, aducând în atenție la acel moment numărul mare de accidente care se produc în zonă, ca urmare a faptului că semnul de OPRIRE de pe strada Padina este acoperit de vegetație.
În aceeași zi, Biroul de Presă al Poliței Prahova ne informa că se vor efectua verificări și că vor fi dispuse măsuri pentru rezolvarea problemei. Detalii aici!
Dar iată că la aproape 4 luni de la acel moment situația nu s-a îmbunătățit și noaptea trecută a avut loc un accident grav chiar în intersecția cu pricina, după ce un autoturism înmatriculat în București care circula dinspre strada Padina nu a respectat semnul de oprire și a acroșat un microbuz care circula regulamentar. Vezi aici imagini de la accident!
Bărbatul care ne-a trimis mesajul în luna mai a revenit astăzi cu o nouă scrisoare deschisă și cu imaginile video de mai jos:
„Cu ceva timp în urmă v-am trimis o filmare cu această intersecție: Padina – Domnișori, unde semnul de circulație „STOP” se vede foarte târziu de către conducătorii auto, pentru că este mascat de copaci. S-a făcut o știre pe această temă și la scurt timp m-ați contactat și mi-ați spus că Poliția s-a autosesizat și că se vor lua măsuri. Știți cine a luat măsuri? CRIMINALISTICA, pentru că azi-noapte, în jurul orelor 23.30, a avut loc un nou accident, soldat cu victime. Nu afirm că din cauză că nu se vede semnul rutier se întâmplă accidente, pentru că dacă într-o intersecție lipsește sau nu se vede semnul rutier, avem obligația de a aplica prioritate de dreapta. Dar nu cred că ar deranja pe cineva defrișarea în aceea zonă, pentru ca semnul rutier sa fie vizibil , sau chiar montarea unor limitatoare de viteză.
Mașina a trecut peste un gărduleț de fier construit de primărie, a intrat pe trotuar și s-a oprit după ce a trecut jumătate printr-un gard viu de peste 1 m înălțime. Dacă erau pietoni, ce se întâmpla? Chiar trebuie să moară oameni ca să faceți ceva?!”, ne-a scris cititorul în mesaj.
Vezi mai jos imagini video din intersecția respectivă:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...