Un cititor ne-a trimis o scrisoare în care se plânge de gălăgia făcută în fiecare seară pe o stradă din Ploiești. Acesta ne-a spus că a sesizat autoritățile cu privire la această problemă, însă nu a fost băgat în seamă. Vă prezentăm mai jos scrisoarea trimisă de acesta:⁠⁠⁠

„Stimată redacție,

Doresc să vă supun atenției următoarele fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice din zona de Vest a municipiului Ploiești în care locuiesc, respectiv Șoseaua Vestului, strada Cosminele, aleea Zamora, unde zi de zi se încalcă norme elementare de liniște publică, astfel:

Pe trotuarul străzii Cosminele dinspre clădirea DGASPC sunt parcate autoturisme ce sunt destinate vânzării, astfel că această parte stradală a devenit târg auto, inclusiv parcarea supermarketului Penny care este proprietate privată, dar unde sunt la vanzare mașini de diferite mărci. Oare se percep taxe și impozite pentru acest lucru?

De asemenea, la magazinul situat la parterul blocului 112A, scara A de pe aleea Zamora, se vând băuturi alcoolice care se consuma în imediata apropiere a acestuia, inclusiv la tejgheaua magazinului ce are vedere tot spre DGASPC. Oare există autorizație pentru așa ceva?

În fiecare zi, pe aleea Zamora, la mijlocul acesteia, locatari ce sunt văzuți permanent consumând bauturi alcoolice între autoturismele parcate pe această alee și care locuiesc cu precădere în blocul 112B, nu sunt deranjați de absolut nicio autoritate cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, respectiv Jandarmerie, Poliție sau Poliție Locală, astfel că acești indivizi tulbură permanent ordinea publică, în special între orele 16:00 – 22:00.

Printre cei care sunt protagoniștii acestor fapte de deranj public sunt și prorietarii autoturismelor cu numerele _, _, _ si _ care aduc și alte persoane să îi susțină în aceste petreceri de cartier.

Nemulțumirea se răsfrânge asupra cetățenilor prin aceea că de foarte mult timp organele de ordine, în special cele de la Secția 3 de Poliție nu intervin în astfel de situații, nici măcar prin patrularea pe aceste străzi, cu toate că sediul se află pe strada Minerva, în apropierea acestei zone la care am făcut referire.

În speranța că prin intermediul dumneavoastră se va reveni la normalul vieții cotidiene, vă rugăm să ne sprijiniți în rezolvarea acestor probleme.”

Redacția ziarului nostru solicită Inspectoratului de Poliție Județean Prahova și Poliției Locale Ploiești să verifice aspectele semnalate de către cititorul nostru și să ia măsurile care se impun.

1 COMENTARIU

  1. Nu ar trebui sa mire pe nimeni ca polițiștii secției 3 nu fac nimic. Ei sunt cei care nu primesc reclamații, care refuza sau nu înregistrează dosare penale și care nu-și fac datoria, fiind exact cum e șeful lor. Corupți prin neimplicare. Legea 12 spune ca vânzarea ambulanta neautorizata se sancționează cu amenda și confiscarea bunului. Oare cei de la secția 3 nu au văzut mașinile expuse la vanzare la Penny? Întrebați Ipj Prahova cate mașini expuse spre vânzare au fost confiscate și cate sancțiuni s-au aplicat pentru vânzarea neautorizata a mașinilor. Va spun sigur ca nici una. Însă șefii secției sunt veșnici, nu-i atinge nimic pentru ca politicul ii tine în picioare iar cetățenii suferă. O bătaie de joc din nou, marca Ipj Prahova sau Edi Miritescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here