Se anunță din nou proteste de 1 Decembrie, în centrul Ploieștiului! Un grup de tineri postează pe Facebook mesaje menite să-i determine pe ploieșteni să iasă din case marți, la ora 17.00 și să protesteze în fața Primăriei. Desigur, sunt și “voci” care spun că degeaba se iese în stradă, România nu se va schimba astfel.

Daca nu acum atunci cand?
Hai sa ne mobilizam, sa spunem odata ce avem de spus, sa lasam mesaje frumoase pentru famillile celor decedati si sa le aratam puterea noastra, cuvantul nostru. Sa se aplice legea pentru toti, sa fim umani si buni si sa nu ne mai furam painea de la gura unul altuia. PUTEREA SI OMENIA stau in noi! Hai sa ne adunam, duminica, 8 noiembrie 2015 in fata primariei, in centrul Ploiestiului, de la ora 17:00. La Bucuresti se incearca aceeasi miscare si sper sa o putem face in fiecare oras. Da-ti SHARE evenimentului sa vina cat mai multe lume. EU VOI FI ACOLO!

Acesta este mesajul postat în descrierea evenimentului care ar urma să aibă loc mâine. Vezi mai jos cum au reacționat ceilalți tineri și care sunt celelalte mesaje publicate pe pagina evenimentului:

1 COMENTARIU

  1. De ce tocmai de ziua nationala a Romaniei, care este un motiv de bucurie, sa se rememoreze momentele istorice care au dus la Unire, sa se incinga Hora Unirii, sa se intoneze Desteapta-te romane , sa se comemoreze miile de oameni care si-au dat viata, pentru ca noi astazi sa vorbim, si sa traim aceste evenimente. comemorare a celor ? Voi ce vreti? Ce urmariti de fapt? Vreti neaparat mobilizare, un razboi, o rascoala, spargeri, distrugeri, crime? Ati gandit cu capul vostru vre-un plan constructiv, stiti ce vreti si ce ar trebui facut, stiti macar sa faceti ceva constructiv, sau va lasati doar manipulati de unii si de altii, care stiu ei bine ce vor si va manipuleaza? Vreti sa va mobilizati, ca sa distrugeti, sa va revoltati, sa va cheltuiti surplusul de energiedoar de dragul distractiei, iar cei care va manipuleaza sa profite si rada-n barba? Va dau un exemplu de la americani, cum foarte bine a spus J.F.Kennedy : “ask not what your country can do for you–ask what you can do for your country”. Este foarte valabil si pentru voi, si pentru noi toti romanii : nu intreba ce face tara pentru tine, ci intreba ce poti face tu pentru tara ta. Puneti-va propria mintea la contributie si osul la treaba constructiva, nu la distrugeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here