Doi hoți care au furat mai multe unelte din zona unui șantier din Ploiești au fost reținuți de polițiștii din Ploiești. Un al treilea individ a fost reținut pentru tăinuire

Potrivit poliției, în noaptea de 22 spre 23 octombrie 2021, hoții au pătruns în zona unui șantier din municipiul Ploiești de unde au furat mai multe unelte de tâmplărie, dar și un televizor.

În urma verificărilor efectuate, la scurt timp după comiterea faptei a fost identificată una dintre persoanele bănuite de furt.

”În cauză, polițiștii au continuat cercetările, fiind identificat și cel de-al doilea bărbat, în vârstă de 22 de ani, bănuit de comiterea faptei, precum și un al treilea, în vârstă de 37 de ani, bănuit de tăinuire, ambii din municipiul Ploiești”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.

Miercuri, 23 noiembrie, polițiștii au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la domiciliile celor doi, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

”Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în vârstă de 37 de ani a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, ulterior, față de acesta dispunându-se măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Citește și: https://www.ziarulincomod.ro/video-perchezitii-prahova-intr-un-dosar-care-cinci-persoane-sunt-suspecte-de-furt/

https://www.ziarulincomod.ro/perchezitii-prahova-mai-multe-dosare-de-furt-calificat/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here