teatrul toma caragiu

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti sarbatoreste anul acesta 60 de ani de la infiintarea Teatrului de Revista Majestic, sectie artistica creata in anul 1957 la initiativa marelui actor Toma Caragiu, la acea data directorul Teatrului de Stat Ploiesti.

Pentru a marca acest moment aniversar, va invitam la o serie de evenimente care se vor desfasura in perioada 13-15 octombrie, dupa urmatorul program:

Vineri, 13 octombrie, de la ora 18.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor, veti putea urmari cea mai recenta premiera a sectiei, spectacolul Armistitiu cu morile de vant, in regia Marcelei Timiras, dupa texte de Cornel Udrea.

Sambata, 14 octombrie, de la ora 18.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor, va invitam la celebrul musical My Fair Lady, text si versuri Alan Jay Lerner, ce poarta semnatura regizorala a lui Alice Barb.

Duminica, 15 octombrie, de la ora 18.30, Sala Teatrului Toma Caragiu va gazdui spectacolul aniversar Majestic ’60 in cadrul caruia vor fi rememorate unele dintre cele mai frumoase momente din spectacole emblematice ale sectiei, montate in ultimii 10 ani. Alaturi de colectivul artistic al Teatrului, pe scena vor evolua artisti de renume care au colaborat de-a lungul timpului cu Teatrul de Revista Majestic.

Va asteptam sa impartasim impreuna emotia unui moment special din istoria Teatrului de Revista Majestic!

Biletele se gasesc la Agentia de bilete a teatrului si online, pe www.teatruploiesti.ro.

Sursa: teatruploiesti.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here