Lipsa de reacţie a conducerii Primăriei Ploieşti ar putea duce la un nou blocaj financiar la TCE, societatea de transport în comun din Ploieşti.

Se pare că semnalul de alarmă dat de angajații SC Transport Călători Express SA prin declanșarea unei greve spontane și blocarea transportului în comun timp de 2 zile, nu a fost suficient pentru primarul Adrian Dobre ca să răspundă ferm la solicitările protestatarilor.

Astfel, luni, la 5 zile de la semnarea protocolului între edilul șef al orașului și directorul TCE, Alexandri Nicolae în care își asuma deblocarea situației, factura privind plata celor  6,7 milioane de lei, fără TVA, sumă care reprezintă diferenţa dintre venituri şi cheltuieli pentru 2016, nu a fost virată în contul societății de transport în comun.

Ba mai mult, Primăria Ploiești a returnat, din nou, factura emisă de SC Transport Călători Express SA pe motiv că nu există în continuare viza CFPP și nici semnătura primarului Adrian Dobre.

Se pare că de această dată motivul pentru care nu au fost virați banii este acela că municipalitatea este nedumerită dacă la o astfel de plată se percepe sau nu TVA. Drept urmare, primarul Adrian Dobre se află în acest moment la ANAF pentru a lămuri acest aspect, dacă Primăria Ploiești trebuie să plătească sau nu TVA-ul.

Vă reamintim faptul că angajații TCE Ploiești au anunțat că, în cazul în care nu vor fi virați banii, aceștia vor relua protestele și vor bloca, din nou, transportul în comun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here