fbpx
joi, iunie 1, 2023

Se scumpește metroul. Prețurile cresc enorm

Citește Și

- Advertisement -

metrouMetrorex, care tot vorbește de o scumpire a tarifului pe călătorie, trece la fapte – o arată o anexă a unui ordin al Ministrului Transporturilor. Călătoria se va scumpi cu până la 33%, în funcție de tipul de cartelă cumpărat.

Prețul unei cartele cu două călătorii cu metroul va crește de la 4 lei la 5 lei. Cartela cu 10 călătorii se va scumpi de la 15 lei la 20 lei. Un abonament lunar nelimitat se va scumpi la 70 lei, faţă de 60 lei în prezent.

- Advertisement -

Preţul unui abonament săptămânal cu număr nelimitat de călătorii va creşte de la 20 lei la 25 lei, iar cel al unui abonament de o zi va fi majorat de la 6 lei la 8 lei.

Noile tarife sunt incluse în anexa unui proiect de ordin al ministrului Transporturilor, pentru aprobarea tarifelor la călătoria cu metroul.

Mai multe, pe b365.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta