fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

Se surpă Slănicul. O alunecare de teren pune în pericol blocurile din zona centrală

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Situație alermantă în Slănic. În această dimineață, o alunecare de teren a afectat drumul județean DJ 102, chiar în centrul orașului.

Fisura a pornit din zona Grota Miresei și a produs o surpare a șoselei. Grav este că alunecarea de teren înaintează cu repeziciune și se îndreaptă spre zona de blocuri din Slănic.

- Reclamă -

”Este o situație foarte gravă. Eu am o afacere chiar aici în zona în care s-a produs surparea de teren. Faptul că înaintează cu viteză, poate pune în pericol blocurile și toate imobilele din zonă”, ne-a declarat Remus Moraru, fostul primar al orașului Slănic.

Șoseaua a fost închisă traficului rutier și sunt așteptați experții de la ISU pentru a lua primele măsuri.

Se surpă Slănicul. O alunecare de teren pune în pericol blocurile din zona centrală
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...