În Ploiești se vor monta mai multe umbrare în parcurile şi locurile de joacă. Primele astfel de foişoare au fost sau vor fi montate în cartierele Mihai Bravu, Nord, Malu Roşu şi Bariera Bucureşti. Totoadată, administrația publică locală dorește să monteze în parcurile din oraș și toalete ecologice.

 

Conform viceprimarului Cristian Ganea, în paralel cu lucrările pentru amenajarea acestor foişoare, administraţia locală a comandat şi amplasarea mai multor toalete ecologice în zonele de spaţii verzi, inclusiv în parcul de la Sala Sporturilor şi parcul “Nichita Stănescu”.

“Amenajarea acestor umbrare a fost solicitată de foarte mulţi ploieşteni în timpul discuţiilor pe care le-am avut pe teren. SGU a amenajat sau urmează să amenajeze astfel de foişoare pe strada Cornăţel, pe strada Rapsodiei, pe Bulevardul Bucureşti, dar şi în cartierul Malu Roşu, iar programul poate continua, în funcţie de solicitări. Sunt lucrări de reabilitare a acestor parcuri. Vom încerca să montăm şi toalete în mai multe parcuri”, a precizat viceprimarul municipiului Ploieşti.

 

1 COMENTARIU

  1. Când se vor monta, credem ca poate în secolul asta, toalete și altele în parcuri publice?! Întrebare retorica și cam grea pentru niște domni politicieni,,,, DE CE NU S-AU MONTAT PANA ACUM?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here