România TV a difuzat miercuri, 28 decembrie, în premieră o înregistrare video cu Sebastian Ghiță, despre care moderatorii spun că a fost lăsată la redacție de omul politic în urmă cu o săptămână. Ghiță este cautat în acest moment de autorități după ce nu s-a prezentat la controlul judiciar săptămâna trecuta. În înregistrare, Ghiță reia acuzații mai vechi la adresa DNA.

“Dacă înregistrarea a început sa ruleze, lucrurile nu mai sunt bine deloc. Ce se întâmplă azi în România e o chestiune de nedescris. S-a încercat deja și poate că se va reuși zdrobirea voinței românilor și întoarcerea votului pe care aceștia l-au dat masiv în favoarea dezvoltării, unor oameni care să construiască și să dezvolte România. DNA e instrumentul folosit de mai marii zilei și de către interese străine. Dragnea, care conduce PSD, a fost șantajat și amenințat și presat sa nu devina premier”, a spus Ghiță în înregistrare.

În înregistrare, Ghiță a prezentat câteva emailuri printate cu adresa [email protected], despre care a mai spus ca îi aparține Laurei Codruta Kovesi. El spune ca veridicitatea adresei de email e dovedită de faptul că pe aceasta adresa i-ar fi trimis el însuși șefei DNA un mesaj cu seriile bancnotelor folosite de el însuși în timpul flagrantului de la Realitatea TV.

“Până atunci vreau să o întreb pe doamna Kovesi dacă își mai aduce aminte de petrecerea restrânsă din vila de la Sinaia în care dansa cu dl Dîncu și cu mine și chefuiam cu lăutarii și cântam “La Chilia în port”, varianta pentru statul de drept”, a spus Ghiță.

CITEȘTE mai mult pe hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here