Deputatul Sebastian Ghiță a ieșit în urmă cu puțin timp din sediul DNA Ploiești, unde a fost audiat în celebrul dosar ”Papici”, în care este cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni de dare de mită, două infracțiuni de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, o infracțiune de șantaj, una de cumpărare de influență și una de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sebastian Ghiță a fost plasat sub control judiciar cu cauțiune (13 milioane de euro, record pentru România), una dintre interdicțiile controlului fiind aceea ca deputatul să nu comenteze public informațiile din dosar.

La ieșirea din sediul anticorupție, Ghiță a declarat că se simte interzis și că nu mai are voie să ofere informații din dosar.

”Nu am voie să dau nicio declarație despre vreun element din acest dosar. De aceea, cu părere de rău, vreau să-mi dați voie să vă păgubesc de orice informație din acest dosar. Orice informație din dosar îmi este interzis să v-o ofer.”, a declarat deputatul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here