ghita

ghitaSebastian Ghiţă a ajuns în această dimineaţă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie! Deputatul a fost trimis în judecată pentru dare de mită, instigare la abuz în serviciu având drept consecinţă obţinerea pentru altul a unui folos necuvenit şi spălare de bani. În prezent, Ghiță se află sub control judiciar.

“Nu e o situaţie fericită pentru niciun cetăţean. Am venit să depun o cerere. Cred că va dura ceva timp până când se vor formula apărările, se vor desfăşura activităţile în acest dosar. Trebuie să fim răbdători. Nu vreau să comentez ce se întâmplă în cadrul procesului. Deja am ieşit din etapa polemicilor şi discuţiilor. Dosarul a ajuns în instanţă, trebuie să respectăm munca judecătorului şi să aşteptăm soluţia. Mă mândresc cu ce s-a făcut la Ploiești. E o echipă frumoasă. Astazi, 700 de copii merg la baschet în Ploieşti. Îmi pare rău că tot efortul din aceşti ani se sfârşeşte aici, cu o anchetă şi o trimitere în judecată. În tot ceea ce am făcut, am încercat să nu încalc legea şi să nu folosesc bani publici. Suportul pentru echipă, care nu este a mea, a fost acordat de primarie pentru că voiau şi ei să participe. Fenomenul era bine văzut în Ploieşti”, a declarat Sebastian Ghiţă.

Reamintim că procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus trimiterea în judecată a lui Sebastian Ghiță, dar și a fostului primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu.

Citiți mai multe detalii aici: Sebastian Ghiță și Iulian Bădescu, trimiși în judecată de DNA Ploiești

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here