fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Secretarul unei primării, cercetat pentru că l-ar fi bătut pe un localnic cu o mătură de lemn

Citește Și

- Reclamă -

Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina a confirmat că secretarul primăriei Filipeștii de Târg, Valentina Olteanu, este cercetată pentru purtare abuzivă, fără a fi însă declanșată urmărirea penală! Totul a pornit în urmă cu trei ani, când un localnic, Constantin Chirilă, a acuzat-o pe secretară că l-a bătut cu o mătură de lemn chiar în sediul primăriei. Pe parcursul anchetei, au fost audiați ca martori atât primarul, cât și contabilul unității administrative.

 

- Reclamă -

Se pare că bărbatul lucrase la firma fiului secretarei, dar nu fusese plătit pentru munca prestată, plângându-se la consăteni despre acest lucru. Când l-a întâlnit în primărie, Valentina Olteanu i-ar fi reproșat că-i face familia de râs și l-ar fi lovit cu mătura. Constantin Chirilă susține că, după incident, și-a scos certificat medico-legal, pentru că a avut un deget rupt și vânătăi pe cap. Ulterior, omul a făcut plângere la poliție.

După trei ani, Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina i-a confirmat, printr-o adresă, că face cercetări penale în cauză. Conform ordonanței încă se verifică dacă Valentina Olteanu este vinovată pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

„Nu știu de ce le-a luat trei ani ca să cerceteze faptele, am senzația că au tot lungit-o. Când m-am dus o dată la Parchet, mi s-a spus că nu găsesc dosarul. Aștept să văd ce se întâmplă. Primarul – Aurelian Manole și contabilul primăriei – Nicolae Cezărică Duță, au fost audiați ca martori. Eu nu știu ce au declarat în fața procurorului, dar nu au fost singurii prezenți când am fost lovit cu mătura.”, a declarat Constantin Chirilă, pentru max-media.ro.

- Reclamă -

Vezi aici certificatul medico-legal și documentul prin care Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina confirmă cercetarea cazului!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut