fbpx
luni, mai 20, 2024
spot_img

Ședința de Consiliu Local la Ploiești-LIVE TEXT

Citește Și

- Reclamă -

cl - Ziarul INCOMODUPDATE: Consilierul local Radu Mateescu (foto) a fost ales să-l înlocuiască pe Iulian Teodorescu în toate comisiile din care a făcut parte.

mateescu - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -

 

11.40: Următorul proiect pe listă este cel pentru alegerea celui de-al treilea viceprimar. Unul dintre consilierii locali va fi desemnat pentru a prelua atribuțiile de viceprimar.

Radu Socoleanu propune prorogarea proiectului pentru că grupul PNL nu este prezent, însă propunerea consilierului a fost refuzată.

- Reclamă -

Gheorghe Popa o propune pe Iolanda Băzăvan să preia atribuțiile de viceprimar.

În acest moment (12.00) consilierii votează. (foto)

cl vot - Ziarul INCOMOD

 

- Reclamă -

UPDATE: În continuare, în cadrul ședinței s-a pus problema alegerii unui nou consilier, ca urmare a problemei venite o dată cu plecarea lui Sorin Constantin din partidul PDL la USL, în 2012. 

Pe listă se află Ioan Gheorghe din partea PSD, însă Iulian Teodorescu propune ca alegerea să aibă loc luna viitoare, aștepând hotărârea Guvernului.

Gheorghe Sârbu (PDL) nu este de acord cu amânarea și susține că grupul PDL va părăsi sala daca votul nu va avea loc astăzi.

11.35: Votul a luat sfârșit. Cu 15 voturi pentru și 10 împotrivă, proiectul a fost amânat. PNL a părăsit sala. (Foto)

cl 1 - Ziarul INCOMOD

cl 2 - Ziarul INCOMOD

 

Cel mai important subiect din cadrul ședinței de Consiliu Local de astăzi este desemnarea unui al treilea viceprimar, după ce Iulian Teodorescu a preluat atribuțiile primarului demisionar Iulian Bădescu.

Pe lângă punctele prezente, pe ordinea de zi a mai fost adăugat încă un punct suplimentar, care face referire la instituția primăriei ca parte civila în dosarul lui Iulian Bădescu. Puteți citi mai multe despre acest subiect AICI.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Căutarea Google a primit o actualizare – Partea 2

Acum poți căuta orice pe ecranul telefonului tău Android fără să schimbi aplicațiile.Citește și: Căutarea Google a primit o...
Sari la conținut