Un cititor al ziarului Incomod ne-a povestit cum șeful secției de Terapie Intensivă (ATI) din cadrul spitalului Boldescu din Ploiești, dr. Aurelia Andreescu, l-a înjurat pe unul din angajații spitalului.

“Șefa secției ATI mi-a zis “du-te în p***a mă-ti”! Doctorii nu se poartă așa doar cu pacienții sau cu aparținătorii, chiar și noi, angajații spitalului, avem parte de același tratament.”, ne-a scris cititorul în mesajul său.

2 COMENTARII

  1. Din pacate cititorul dvs nu va spus adevarul. Angajatul este it-istul care trebuie sa asigure functionarea computerelor si ale imprimantelor. Conflictul a plecat de la faptul ca respectivul personaj a refuzat sa mearga la spital pentru a schimba cartusul unei imprimante, motivand ca nu se deplaseaza el pentru asa ceva, in conditiile in care firma care asigura mentenanta echipamentelor it de la Judetean este obligata sa acorde asistenta pentru orice problema. E mai simplu sa arunci cu piatra intr-un om decat sa iti faci treaba.

    • Doamna Cristina, firma de IT are un contract de mentenanta a calculatoarelor si a retelei de internet. Exista alta firma care se ocupa de imprimante. Daca le stiai pe toate te interesai inainte sa iti dai cu parerea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here