fbpx
luni, mai 29, 2023

Șefa CNA, audiată la DNA!

Citește Și

- Advertisement -

laura georgescuLaura Georgescu, șefa DNA, a intrat în urmă cu câteva minute la audieri la Direcția Națională Anticorupție.

DNA nu a comunicat deocamdată motivul chemării șefei CNA la audieri. Este posibil să fie vorba despre dosarul mai vechi de abuz în serviciu deschis pe numele acesteia în privința acordării licenței pentru televiziunea Giga TV, aparținând cu Gheorghe Ștefan, zis și „Pinalti”.

- Advertisement -

Procurorii au vorbit atunci despre trafic de influență pentru prelungirea licenței acestei televiziuni, efectuat prin intermediul lui Viorel Hrebenciuc.

În momentul de față, Gheorghe Ștefan, fostul patron al fostei televiziuni Giga TV, se află în arest preventiv în Dosarul Microsoft.

Reamintim că DNA a conexat, la dosarul privind licenţa postului Giga TV, plângerea Lilianei Mincă în care aceasta o acuza pe Laura Georgescu, preşedintele CNA, că a primit cinci laptopuri drept mită pentru instituţie, de la persoanele pe care le-ar fi favorizat prin prisma funcţiei sale.

- Advertisement -

Sursa: www.reportervirtual.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Ploieștiul primește pasajul de la Podul Înalt, necesar pentru proiectul european de lărgire la 4 benzi

Primăria Ploiești va primi în patrimoniu, de la Ministerul Transporturilor, pasajul de cale ferată de la Podul Înalt, solicitat...

Mai Multe Articole Ca Acesta