tvr

Interviul acordat de “fugarul” Sebastian Ghiţă, de la Belgrad, provoacă primul scandal în Parlament. Doina Gradea, şefa interimară a TVR, a fost chemată să dea explicaţii în Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, după ce televiziunea publică a difuzat interviul lui Ghiţă, simultan cu România TV, Antena 3 şi B1 TV.

“Stimată doamnă Director General Interimar, vă invităm să luaţi parte la lucrările Comisiei din data de 20 martie a.c. ora 12,00, pe ordinea de zi fiind înscrisă audierea dumneavoastră în legătură cu difuzarea, de către TVR, a interviului realizat de jurnalitul Ion Cristoiu cu domnul Sebastian Ghiţă, persoană pentru care Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie a emis un mandat European de arestare”, se arată în documentul de convocare semnat de Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor.

Într-o declaraţie pentru STIRIPESURSE.RO, deputatul Gigel Ştirbu a explicat şi de ce difuzarea interviului cu Ghiţă este motiv de chemare a şefei TVR în comisie. “Cum se face că statul român cheltuie bani, timp și energie să aducă acasă un urmărit internațional și el se reproduce pe canalul public?”, afirmă preşedintele Comisiei de Cultură.

sursa: stiripesurse.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here