Primarul Adrian Dobre îi va evalua personal pe șefii de direcții și de societăți subordonate primăriei Ploiești! Acesta a emis o dispoziție în acest sens și spune că este nemulțumit de activitatea mai multor dintre instituțiile aflate în subordinea municipalității.

“Conform legii, șefii se evaluează de către ordonatorul de credite, de către conducerea instituției. Atâta timp cât serviciul resurse umane este în subordinea mea, toată partea aceasta se va realiza de către mine”, a confirmat primarul Adrian Dobre pentru ziarul Incomod.

Vorbim în acest caz de direcții și societăți aflate în subordinea celor doi viceprimari, Cristian Ganea și George Pană, ai căror șefi deși sunt coordonați de către cei doi, vor fi evaluați acum direct de către primar. Întrebat dacă are informații că la ora actuală anumite instituții din subordinea viceprimarilor nu sunt coordonate corespunzător, primarul Adrian Dobre a dat exemple care îl nemulțumesc.

“Sunt anumite sincope, cu anumite lucruri care se văd în oraș. Dincolo de toate acestea, ei au fișa postului, au niște atribuții pe care trebuie să le îndeplinească și se cuantifică pe fiecare atribuție în parte. Am mai spus lucrurile acestea, putem să discutăm la nivel de societăți, gen SGU, la nivel de regii, gen RASP, putem să discutăm la nivel de direcții, pe anumite teme, cum este Direcția Tehnic Investiții. Sunt doar câteva exemple, asta nu înseamnă că nu sunt și altele”, a explicat primarul Adrian Dobre pentru ziarul Incomod.

Edilul-șef a mai precizat că termenul pentru finalizarea evaluărilor este 31 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here