Angajații Rosal Ploiești au făcut, luni grevă. În fața sediului societății s-au adunat zeci de oameni nemulțumiți care au aruncat gunoaie înăuntrul clădirii în care se află birourile șefilor. 

Oamenii sunt neplătiți de mai bine de o lună, iar astăzi s-au strâns în fața sediului. După mai multe incidente, jandarmii au venit să păzească intrarea.

Potrivit unor angajați, șefii le-au spus că nu au fost plătite salariile din cauză că Primăria Ploiești nu și-a onorat obligațiile financiare către operatorul de salubritate.

Fals!, susține primarul Adrian Dobre.

“Nu există și nu a existat nici o facutură care să nu fie plătită de către Primăria Ploiești. Nu există nicio datorie a noastă către Rosal.

Problemele cu care se confruntă operatorul, modul în care se fac atât colectarea deșeurilor de la populație, cât și curățenia arată că operatorul este depășit de situație. Am înțeles că situația este asemănătoare și în localitățile limitrofe Ploieștiului.

Am discutat cu domnul Bogdan Toader  (n.r. – președintele CJ Prahova care răspunde și de contractul încheiat între Rosal și mai multe localități Prahovene, printre care și Ploiești) acum două săptămâni. Am solicitat convocarea de urgență a ședinței ADI. Nui s-a întâmplat nimic“, a spus primarul Adrian Dobre.

CITEȘTE și Sediul Rosal Ploiești, păzit de jandarmi! Angajații fac grevă

 

2 COMENTARII

  1. De ce fac greva maturatorii, ca cei care sunt repartizati in zona Paltinis stau pititi cu totii in scari de bloc si pitesc tomberoanele culcate dupa masinile parcate pe str. Crisan.
    Daca vrei sa iesi din bloc trebuie sa-ti faci loc printre ei pe scara blocului.
    De maturat nici vorba, si uite asa trece ziua si asteapta ziua de leafa si bonurile de masa.
    Rusine, Rusine ca sunt platiti din bani publici si nu ii controleaza nimeni.

  2. In Ploiesti trebuie sa fie mai multe societati de salubrizare . Concurenta este fireasca . Cetateanul trebuie sa poata alege cu cine incheie contract .

    Constipatii mintal din politica si cei care gindesc antieconomic au interes sa se perpetueze anumita stare de lucruri .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here