Seful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Nicolae Popescu, a declarat reporterilor ziarului Incomod că au fost înregistrate 19 victime în urma accidentului de la Băicoi.

“Noi am înregistrat 19 victime, dintre cinci sunt în stare gravă, două persoane cu amputație. Microbuzul era de 28 de locuri. Se pare că au fost 26 de ocupanți, șapte au refuzat pentru că au suferit răni ușoare”, a declarat Nicolae Popescu, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

O parte dintre aparținătorii aflați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești iau în calcul posibilitatea de a dona sânge pentru a ajuta victimele accidentului de la Băicoi. În plus, aceștia își contactează cunoscuții pentru a dona și ei sânge. Se pare că și paza de la spital a fost suplimentată pentru a evita posibilele altercații cu alți pacienți aflați în așteptare la serviciul de urgențe.

Vă reamintim că în urmă cu puțin timp a avut loc un grav accident rutier în Băicoi. În urma coliziunii dintre un tir și un microbuz, 19 persoane au ajuns la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here