Șeful poliției rutiere din Giurgiu a fost demis după farsa făcută de colegii mai în vârstă unui tânăr agent. Păcălit de aceștia, tânărul polițist a făcut o solicitare scrisă în care cerea să-i fie “repartizat” un porc de 160 kg, în baza unei ordonanțe promovate de Liviu Dragna, cunoscută drept “Ordonanța Lăcomiei”. 

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a confirmat faptul că șeful poliției rutiere din Giurgiu a fost schimbat din funcție: „Am decis încetarea împuternicirii șefului poliției rutiere și declanșarea unei anchete disciplinare pentru cinci agenți”, a declarat Bode vineri.

Potrivit surselor G4Media.ro, șeful Poliției Rutiere ar fi încurajat gluma respectivă. De asemenea, alți cinci polițiști, care au plus la cale planul, vor fi cercetați disciplinar.

Tânărul polițist care a căzut victimă păcălelii o anunțase pe mama sa să pregătească pirostriile și să facă focul pentru va duce acasă un porc de Crăciun.

În solicitarea oficială, agentul invoca Ordonanța numărul 114/2018, cunoscută drept ”Ordonanța lăcomiei”, promovată de Liviu Dragnea, prin care se impuneau taxe pentru bănci și companiile din energie.

Agentul le solicita superiorilor să ia în calcul vechimea sa de 4 ani și să-i repartizeze un porc de 160 de kilograme. Colegii mai în vârstă i-au spus că așa au procedat și ei în anii anteriori.

1 COMENTARIU

  1. Acu’ sincer , nu înțeleg de ce să-i sancționezi pe cei 4 + 1 = 5 ( aşa zişi autori morali )…şi să nu sancționezi cel puțin pentru ,, port de prostie ” pe specimenul care , în 2 minute putea verifica conținutul ,,dărniciei” ordonanței împricinate ( 114 / 2018 ) înainte să facă cererea.Cât de tâmpit ( sau fomist ) să fi , încât să crezi că îți dă cineva un porc mai mic…sau mai mare ( masa / greutatea ) în funcție de vechime ( = descremenare ! ) ?
    Dacă ar fi încercat a folosi logica , dacă el , un lache de agent ( chiar şi principal de-ar fi fost ) cu 4 ani vechime avea dreptul la un godac de 160 kg…atunci şeful inspectoratului ( comisar şef de regulă ) ar fi avut dreotul la un giolgău de vreo 400-500 kg.conform acestor criterii respectiv pricipiului ,, proporționalității ” ( să presupunem că la fiecare grad / funcție profesională superioară…respectiv la fiecare 4-5 ani vechime în plus s-ar fi ,,suplimentat” şi dreptul / ,,darul” cu 40-50 kg.De unde dracu’ îi dădeau astuia’ ( şefului inspectoratului , sau celui al Poliției Municipale respectiv Orăşeneşi ) un porc de 400-500 kg ? din Cartea Recordurilor !? Sau i-l făceau din bucăți gen Frankenstein , ori îi dădeau 2 sau trei porci ( ,, la chită ” ) ,, ca să facă cât unul din âla’ ” ? Pun pariu că pe ,, Facebook ” , TikTok ( sau alte asemenea ) este activ specimenul , şi deasemenea se pricepe la căutat tot felul de tâmpenii pe internet.Dacă-i tot atât de nătâng de felul lui ( vreun holtean haladit , care nu ştia să se facă altceva în viață decât un milițică căruia îi place respectiv visează să i se zică SEFU ‘ , Bosulică şi alte asemenea ) , inclusiv în ceea ce priveşte postul pe care-l ocupă , bine i-au făcut ! Mai bine cunoşti un retardat din astfel de situații , decât să-l recunoşti ( să dai de el ) în alte documente / acte ( stări de fapt şi de drept ) oficiale , pe care ,, le încheie ” altora în virtutea funcției…după cum îl duce capul ! Se vede că provine dintr-o familiei cu gândiri / apucături comunistoide , mentalități prin care se acordau prime de Crăciun … de Paşte ş.a.m.d. constãnd în porci , miei şi alte ființe târătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here