fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

Șeful Poliției Sinaia, mutat pe nepusă masă adjunct la Câmpina. A fost adus din Călărași de Marian Iorga, fostul comandant al Poliției Prahova

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Valentin Vulpașu, fostul comandant al Poliției Sinaia, a fost mutat pe nepusă masă la Poliția municipiului Câmpina unde ocupă funcția de adjunct începând cu 1 decembire 2022. Decizia a fost luată de Cristian Manea, comandantul IJP Prahova.

Valentin Vulpașu a ajuns în Sinaia în urmă cu aproximativ doi ani, în perioada în care  Inspectoratul de Poliție Prahova era condus de Marian Iorga, comisarul demis din funcție după ce DNA l-a trimis în judecată pentru fapte de corupție.

Cât a lucrat la Călărași, Vulpașu a fost sef al Serviciului de Investigații Criminale.

- Reclamă -

Comanda Poliției Sinaia a fost preluată de Crinela Anca, de la serviciul rutier.

Postul de adjunct al Poliției Municipiului Câmpina a fost în centrul unui scandal notoriu în ultimii ani. Numărul doi al poliției din Câmpina a fost un ofițer prins copiind în timpul unui examen pentru ocuparea funcției de șef al Poliției Orașului Bușteni.

Lucrarea sa scrisă nu a mai fost evaluată, iar pentru gestul său a fost cercetat disciplinar.

- Reclamă -

Comisarul  Ștefan Ionescu a lucrat la Poliția din Bușteni. În anul 2018 a participat la concursul pentru funcția de șef al Poliției din stațiunea montană, dar la examenul scris ar fi încercat să trișeze. A fost prins chiar în timpul concursului cu materiale de unde ar fi putut să se inspire pentru a da răspunsul corect, spun unele surse, iar lucrarea sa nu a mai fost luată în considerare și a pierdut examenul. Există informații că tentativa sa de a copia a avut și urmări penale, dar cercetarea s-a finalizat cu clasarea dosarului.

 - Ziarul INCOMOD

SURSA FOTO: http://campinatv.ro

Ștefan Ionescu a fost cercetat în comisia de disciplină a Poliției Prahova. În urma anchetei disciplinare, comisarul s-a ales cu mustrare scrisă. Pedeapsa a avut consecințe valabile timp de șase luni, conform legii, perioadă în care nu a mai avut dreptul să participe la un examen pentru ocuparea unei funcții de conducere timp de jumătate de an. Urmările mustrării scrise au expirat la finalul anului 2019, astfel că din 2020 comisarul Ștefan Ionescu a devenit șef al Biroului Rutirer al Poliției Municipiului Câmpina, pentru ca în iunie 2020 să fie numit prin dispoziție a comandantului Poliției Prahova, Marian Iorga, în funcția de adjunct al Poliției Câmpina.

- Reclamă -

Între timp Iorga nu mai conduce Poliția Prahova din cauza scandalului de corupție, iar Ionescu nu a mai primit prelungirea mandatului ca adjunct al Poliției Câmpina, o lungă perioadă postul fiind vacant.

FOTO Facebook/Valentin Vulpașu

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img