fbpx
marți, februarie 20, 2024
spot_img

Șeful Poliției Târgoviște și alți trei polițiști, cercetați pentru gestionarea defectuoasă a dispozitivului instituit la înmormântarea din Târgoviște unde oamenii legii au fost bătuți

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Șeful Poliției Târgoviște, dar și alți trei polițiști, sunt cercetați pentru „gestionarea defectuoasă a dispozitivului instituit la înmormântarea din Târgoviște” unde oamenii legii au fost bătuți. Cercetarea prealabilă a fost dispusă de șeful Poliției Române, chestrul principal Benone-Marian Matei, a transmis IGPR într-un comunicat de presă. De asemenea, polițiștii au mai deschis încă două dosare penale pentru ultraj.

Vezi aici imagini video cu bătaia de la înmormântarea fetei de 13 ani, ucisă în timp ce traversa strada pe la trecerea pentru pietoni!

- Reclamă -

Comunicatul integral al Poliției Române:

Având în vedere evenimentul, înregistrat la data de 12 iulie a.c., în Târgoviște, județul Dâmbovița, o echipă mixtă din cadrul I.G.P.R. și I.G.J.R. a evaluat modul de pregătire, organizare și conducere a misiunii.

Din cadrul I.G.P.R., la Târgoviște, s-au deplasat specialiști ai Direcției Control Intern și Direcției de Ordine Publică.

- Reclamă -

În urma analizei, au fost identificate aspecte privind o gestionare defectuoasă a dispozitiviului instituit, la nivelul Poliției Municipiului Târgoviște.

Având în vedere cele constatate, șeful Poliției Române, chestor principal Benone-Marian MATEI, a dispus declanșarea cercetării prealabile, față de șeful Poliției Municipiului Târgoviște, șeful Biroului de Ordine Publică și alți 2 polițiști, cu funcții de execuție.

De asemenea, în cauză a fost dispusă declanșarea unei cercetări administrative, cu referire la posibile pagube materiale cauzate de avarierea unei autospeciale și folosirea armamentului din dotare.

În subsidiar, au fost constituite 2 dosare penale, întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv purtare abuzivă, în care unitatea de parchet competentă desfășoară cercetări.

- Reclamă -

Totodată, în urma verificărilor efectuate de I.G.J.R., la I.J.J. Dâmbovița, au fost dispuse măsuri în sarcina comenzii unității, cu privire la respectarea întocmai a fluxului informațional și intensificarea cooperării cu celelalte structuri teritoriale, în scopul cunoașterii în dinamică a situației operative și a anticipării și prevenirii unor astfel de situații, pe viitor.

Citește și: Mărturia unuia dintre participanții la înmormântarea fetei din Târgoviște. Mascații l-au luat direct pe tatăl fetei decedate

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut