Consiliul Judeţean Prahova urmează să lanseze mai multe proceduri de selecţie, pentru decolmatarea, curăţarea şanţurilor aflate pe marginea drumurilor judeţene. Prima pe listă este şoseaua care leagă Câmpina de Valea Doftanei, pentru care se va lansa o licitaţie zilele viitoare, intenţia autorităţilor fiind ca, în viitorul apropiat, să contracteze o firmă care să poată fi trimisă, pe bază de comandă, la oricare drum judeţean.

Pentru DJ 102 I, Câmpina – Valea Doftanei, administraţia judeţeană a decis să intervină, după ce au apărut mai multe sesizări, în zonă existând riscul ca, din cauza blocării şanţurilor de scurgere, apa să băltească pe carosabil, provocând probleme de trafic. Studiul de fezabilitate pentru lucrările de aici a fost aprobat recent.

Separat, pentru restul reţelei de drumuri judeţene din Prahova, reprezentanţii CJ iau în calcul organizarea unei alte proceduri de selecţie şi semnarea unui contract-cadru, cu o firmă care să poată fi trimisă, punctual, să se ocupe de decolmatări când e cazul, a anunţat administratorul public al judeţului, Fabioara Ionescu.

Sursa: www.telegrama.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here