fbpx
joi, iunie 1, 2023

Selgros Ploiești, amendat de OPC Prahova pentru că a păcălit clienții „la cântar”

Citește Și

- Advertisement -

Magazinul Selgros din Ploiești a fost amendat de inspectorii Oficiului pentru Protecția Consumatorului Prahova cu suma de 30.000 de lei pentru că a păcălit clienții „la cântar”.

Inspectorii OPC Prahova au mers în control la magazin joi, 31 octombrie, după ce un cititor al ziarului Incomod ne-a trimis o filmare în care se observă cum un pachet de cârnați precântărit avea în realitate o cantitate mai mică de produs decât scria pe ambalaj, cititorul verificând pachetul la cântarul de la raionul de fructe și legume.

- Advertisement -

Vezi aici imaginile video!

Potrivit unor surse, după apariția imaginilor pe ziarul Incomod, inspectorii OPC Prahova au mers în control la magazin și au descoperit că aspectele semnalate de cititor se confirmă, motiv pentru ca au amendat supermarketul.

N.R.: Ziarul Incomod a solicitat un punct de vedere din partea reprezentanților Selgros înaintea difuzării imaginilor, dar aceștia nu au dat curs solicitării.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta