Senatorul Andrei Volosevici a ieșit în urmă cu puțin timp din sediul Direcției Naționale Anticorupție Ploiești, unde a fost audiat de procurori în dosarul în care a fost pus sub urmărire penală, având calitatea de suspect.

Întrebat de reporterii prezenți la fața locului de ce a fost chemat din nou la sediul DNA, Andrei Volosevici a refuzat să dea detalii din dosar, spunând că justiția se face în sediu și în fața instanței. Senatorul a mai declarat că nu crede că procurorii vor lua o măsură după audierea de astăzi, fiind un eveniment procedural, de administrare a probatoriului din cauză. În continuarea, Volosevici spune că este nevinovat, dar că acest lucru se va vedea la finalul anchetei. Cât despre decizia de a renunța la candidatura la Primăria Ploiești, Andrei Volosevici spune că a făcut-o din respect pentru ploieșteni și pentru colegii de partid, care l-au susținut, dar că trebuie să respecte regulile interne ale partidului, pe care de altfel le consideră normale.

Andrei Volosevici a mai spus că la ora actuală se analizează în cadrul PNL Prahova vine îi va lua locul și va fi candidatul formațiunii politice la alegerile locale din iunie, iar una din variante este Adrian Dobre, fost prefect al județului, pe care îl și susține.

Reamintim că Andrei Volosevici a anunțat seara trecută că se retrage din cursa pentru Primăria Ploiești ca urmare a anchetelor instrumentate de procurorii anticorupție în care este vizat. Volosevici a fost pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu și luare de mită, fapte care ar fi fost săvârșite în mandatul 2008-2012, când actualul senator era primar al Ploieștiului. Faptele pentru care este anchetat Volosevici au legătură cu finanțarea echipei de fotbal Petrolul Ploiești.

Vezi mai jos declarația lui Andrei Volosevici și imagini cu acesta la DNA Ploiești:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here