fbpx
miercuri, iunie 12, 2024
spot_img

Senatorul Augustin Mitu: „Domnule primar Adrian Dobre, luați-vă funcția în serios!”. VIDEO

Citește Și

- Reclamă -

Reprezentații PSD și ALDE au organizat astăzi o conferință de presă pentru a discuta despre blocajul financiar în care se află Primăria Ploiești. Senatorul ploieștean Augustin Mitu a început conferința prin a-i cere primarului Adrian Dobre „să-și ia funcția în serios”, spunând că deși alegerile au fost în iunie, nici până la această oră edilul-șef nu a dat specimen de semnătură la Trezorerie și refuză să fie ordonator principal de credite, deși acest lucru intră în atribuțiile primarului.

Augustin Mitu spune că principala consecință este aceea că activitatea mai multor instituții și societăți din subordinea Consiliului Local este blocată la ora aceasta și că același lucru se va întâmpla și cu altele, de săptămâna viitoare.

- Reclamă -

Spitalul municipal Schuller nu și-a primit banii pentru plata utilităților, Ploieștiul nu mai are servicii de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, deși senatorul spune că se putea face încredințare directă până la lămurirea problematicii contractului existent. O altă problemă este la Societatea de Gospodărire Urbană, unde salariile nu au fost plătite și, de asemenea, la Clubul Sportiv Municipal, situația este „explozivă”, după cum mai spune senatorul, sportivii fiind neplătiți de trei luni.

Vezi video mai jos:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

 1. Nu sunt un fan al domnului Dobre dar constat ca, pana la urma, blocajul din Primarie nu a aparut doar de cand e dansul primar!
  Iata ce scria un alt ziar prahovean:
  „După problema blocajului financiar de la CSM şi după ce directorul SGU Ploieşti, Donald Constantin, a arătat că Primăria Ploieşti refuză să plătească societăţii pe care o conduce suma de 7 milioane de lei pentru lucrări executate la comanda RASP şi alţi consilieri locali ai PSD au arătat prezentat date despre facturi pe care Direcţia Economică a Primăriei refuză să le mai plătească încă din toamna anului trecut.
  Potrivit consilierului local Gabriel Minea (PSD), Primăria Ploieşti, prin Direcţia Economică, a refuzat plata mai multor facturi de utilităţi sau servicii.”
  Pai atunci, ca un simplu cetatean al orasului Ploiesti, ma intreb: fostul primar sau fostul viceprimar cu atributii de primar ce-au facut?
  Si de ce acum nu faceti cu totii ceva( in afara conferintelor de presa) pentru a rezolova problemele urbei? Poate nu mai sunt bani? Poate s-a furat prea mult?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Diana Șoșoacă în ambulanță. Spune că a fost bătută de jandarmi

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de jandarmii care asigurau paza la o clădire unde erau depozitați...