fbpx
luni, mai 27, 2024
spot_img

Senatorul Daniel Savu face mişto de mustața lui Liviu Dragnea

Citește Și

- Reclamă -

danie l savauSenatorul Daniel Savu s-a dezlănțuit zilele acestea, fără a mai avea nicio limită când vine vorba să jignească, să acuze sau să fie ironic la adresa colegilor de partid, chiar superiorilor. Printr-o postare pe care a publicat-o astăzi pe blogul personal, danielsavu.ro, fostul ofițer SRI face mișto de mustața lui Liviu Dragnea, noul președinte interimar al Partidului Social Democrat.

„Dintre toţi comandanţii duri dar aspri pe care i-am avut în viaţă, cel mai mult i-am agreat pe cei cu mustăcioară. Mi-era mult mai simplu, uitându-mă la mustaţă, să-mi dau seama de starea de spirit a comandatului şi să mă “orientez”. Dacă zâmbea şmechereşte pe sub colţul mustăcioarei, era într-o stare bună. Dacă în schimb mustăcioara era pleoştită, era ca şi cum i-ar fi îngheţat zâmbetul pe buze. (Nu este în intenţia mea să fac vreun comentariu peiorativ în ceea ce priveşte aspectul fizic al unor persoane, am vrut să mă refer doar la semnificaţia psihologică a unui limbaj nonverbal).”, a scris Savu în postarea sa.

- Reclamă -

Reacția vine după ce Liviu Dragnea l-a avertizat pe Savu să aibă grijă la ce declarații face, amintindu-i că Marian Valer a fost exclus din PSD într-un cadru asemănător, când vorbea despre elicoptere, ca o aluzie la legătura dintre anumiți politicieni și serviciile secrete, lucru de care și Savu a fost acuzat săptămâna trecută, prin declarațiile sale despre „pădurea de la Băneasa”.

Citește detalii aici:

Liviu Dragnea, avertisment pentru Daniel Savu

- Reclamă -

Daniel Savu l-a acuzat pe Liviu Dragnea că este omul binomului SRI/DNA?!

În finalul articolului, senatorul prahovean a urcat un fragment din ultima emisiune TV la care a participat săptămâna aceasta, în care declara că la sfârșitul vacanței parlamentare dorește să fie audiat de Comisia SRI din Parlament. Probabil dorește să povestească chiar despre întâlnirile din pădure de la Băneasa precum și despre alte subiecte science-fiction. Cine știe, o fi rămas cu sechele din perioada în care era securist (pardon, ofițer) și de aceea simte nevoia să spună, să scrie…

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...