fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
22.7 C
Ploiești
spot_img

Senatorul Daniel Savu recunoaște că încalcă Legea! AUDIO

Citește Și

- Reclamă -

Reporterii ziarului Incomod au intrat în posesia unei înregistrări audio în care senatorul Daniel Savu recunoaște că încalcă Legea electorală, începând campania înainte de termenul prevăzut.

Potrivit Legii nr. 35 din 13 martie 2008 pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 67/2004 pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale, a Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001şi a Legii nr. 393/2004 privind Statutul aleşilor locali, la Capitolul I, Dispoziții generale, art. 7, punctul 2, este specificat:

Campania electorală începe cu 30 de zile înainte de ziua votării şi se încheie cu 24 de ore înainte de momentul începerii votării.

- Reclamă -

Cu alte cuvinte, în momentul în care vom știi data exactă a alegerilor din luna iunie, candidații vor știi și când pot începe campania care va avea loc, automat, în luna mai. Numai că pe înregistrare se aude senatorul Daniel Savu care își îndeamnă colegii de partid să înceapă campania electorală la 1 februarie. Mai mult decât atât, acesta singur recunoaște că a încălcat deja legea, după ce săptămâna trecută a mers să joace șah cu pensionarii din Ploiești – Savu însuși spune că aceea a fost o activitate de campanie.

Vă lăsăm să ascultați înregistrarea:

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...