Senatorul Daniel Savu nu se dezice de stilul “securist” de a face politică și dovedește, încă o dată, ca singurul sau scop este acela de a smulge voturi de la PSD, partidul în care a activat 20 de ani, iar acum “mușcă mâna care l-a hrănit”.

Cea mai nouă ispravă a lui Savu este gestul său de a se folosi de imaginea fostului premier Victor Ponta pentru a atrage voturi pentru Partidul România Unita, în care s-a înscris recent. Vineri, 23 septembrie 2016, Savu a postat pe pagina sa de Facebook o imagine prin care lasă de înțeles că Victor Ponta se va alătura PRU și că vor merge împreună la alegerile parlamentare. “Susții  partidul România Unita, susții Victor Ponta prim ministru” stă scris pe bannerul în care poza lui Savu este alături de cea a lui Ponta, dar și a lui Ion Eparu, deputat care de asemenea a plecat din PSD către PRU.

Însă, încă de marți 20 septembrie 2016, Ponta a declarat public că rămâne în PSD și că nu va pleca la PRU, un partid pe care îl consideră extremist.

”Ce avem noi de împărţit între noi, împărţim între noi, dar eu vreau să ajut ca PSD şi ALDE cu un partid mai mic să aibă o majoritate lejeră. E nevoie de un partid naţionalist, dar nu extremist. Eu rămân la PSD. Ei au crescut la 3% din cauza lor pentru politica lor. Partidul sistemului antisistem al lui Nicuşor Dan ală cu epoleţii, el se bate cu sistemul din interiorul sistemului”, a declarat Victor Ponta, potrivit stiripesurse.ro

Iată cum Daniel Savu nu se dezice de stilul său “securist” prin care dezinformează sau manipulează opinia publică! Aceleași tertipuri le-a folosit și în campania pentru alegerile locale la primăria Ploiești, când unicul său scop a fost acela de a smulge voturi de la Cristian Ganea, candidatul PSD.
De altfel, reamintim că acest lucru a fost dovedit imediat după alegeri, când Savu s-a dat de gol tot printr-o postare pe Facebook.

”Prin candidatura ca independent, pe care o consider corectă şi necesară, am vrut să demonstrez că întotdeauna poate exista o alternativă şi să dau un semnal pentru eliminarea intereselor obscure de la vârful administraţiei. Practic, am vrut să opresc o grupare de tip mafiot să se alimenteze din banul public.”

Mai multe detalii aici.

Reamintim că Daniel Savu a mers atât de departe încât a încercat să mituiască un fost ofițer SRI pentru a-i proteja interesele ”stăpânului său”, deputatul Sebastian Ghiță.

Mai multe detalii aici.
Iată, așadar, cum în doar patru luni, din punct de vedere politic senatorul Savu trece printr-o criză de personalitate, încercând cu orice preț să obțină o funcție. A plecat din PSD declarându-se independent, ulterior trecând la PRU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here