fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

Senatorul Iulian Dumitrescu dezminte zvonurile despre ruptura din PNL Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Potrivit zvonurilor din mediul politic, la ora actuală ar exista o ruptură între organizația municipală și cea județeană a PNL, pornită de la faptul că Andrei Volosevici, Nicolae Alexandri și Dragoș Gunia nu ar mai fi doriți pe listele partidului pentru un nou mandat în Parlamentul României.

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, dezminte însă aceste bârfe și spune că nu există niciun fel de tensiune în cadrul organizației cu privire la Gunia și la Alexandri, dar că într-adevăr este exclusă candidatura lui Andrei Volosevici, întrucât acesta nu mai respectă criteriile de eligibilitate din statutul partidului, fiind urmărit penal într-un dosar instrumentat de DNA Ploiești.

- Reclamă -

„Este un zvon fals, nu este nicio ruptură. Singurul adevăr este că Andrei Volosevici este tensionat, pentru că are PNL niște criterii de integritate pe care le știe toată lumea și el nu se încadrează în acestea. Înțeleg că Andrei își dorește foarte mult să fie senator, ceea ce este absolut corect. Exclus să se facă o excepție. Criteriile acelea au fost votate de un Congres, doar dacă PNL face un nou Congres și votează ca lui să nu i se aplice criteriile se poate și nu cred că va fi convocat un nou Congres în perioada următoare pentru acest subiect. În ceea ce mă privește, îmi pare foarte rău că el cred că nu va putea să candideze. Există tensiuni în organizație pentru că sunt oameni care țin foarte mult la el și ar fi dezamăgiți dacă el nu se va regăsi pe liste.”, a declarat pentru ziarul Incomod Iulian Dumitrescu.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut