Preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a declarat duminică, pentru AGERPRES, că a votat pentru copii, tineri şi vârstnici, pentru capacitatea românilor de a hotărî, pentru liniştea şi unitatea românilor din ţară şi de peste hotare.

Reamintim că în 2017 Niculae Bădălău, s-a ales cu dosar penal după ce a bătut un deputat liberal, iar în 2018 cântă o manea cu versurile „Să vină Diaspora, că noi ne p***m pe ea”

Să vină Diaspora, că noi ne pișăm pe ea

"Să vină Diaspora, că noi ne pișăm pe ea" – Niculae Bădălău, senator PSD. Ne-au bătut și gazat în Piața Victoriei, iar acum se pișă pe noi la petrecerile lor de mafioți

Posted by Baricada TV on Friday, August 31, 2018

Citește și Omul 2 din PSD, dosar penal pentru lovire. L-a bătut pe deputatul PNL, Marin Anton

“Am votat la secţia de votare unde sunt arondat, la Bolintin Vale, am votat pentru toţii copiii, tinerii şi vârstnicii români, pentru capacitatea României de a hotărî, pentru liniştea şi unitatea românilor din ţară şi de peste hotare”, a declarat Niculae Bădălău, conform Agerpres.

El spune că mai sunt “unii exaltaţi care cară cu maşina oameni la vot”, dar, în general, “procesul de vot se desfăşoară normal”.

“Am cerut tuturor membrilor noştri de partid să avem un vot civilizat pentru că Giurgiu merită asta, am temperat toate echipele noastre, să demonstrăm că Giurgiu are oameni harnici, valoroşi şi care respectă Constituţia”, a completat Niculae Bădălău.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here