Sursă foto facebook Radu Oprea

Senatorul Radu Oprea (PSD) l-a atacat pe primarul Ploieștiului, Adrian Dobre (PNL), joi, 28 mai, după sfârșitul ședinței de Consiliu Local, printr-o postare pe facebook prin care sugera că primarul este mai preocupat de campania electorală decât de situația financiară a orașului.

Potrivit unor surse din primărie, însă, înaintea ședinței de Consiliu Local, senatorul Radu Oprea a fost la discuții în biroul lui Adrian Dobre, alături de consilierul local George Botez.

Click pentru a mări imaginea

Iată că reprezentanții PSD și PNL se pot înțelege, că doar erau împreună la discuții în biroul primarului Dobre înainte de ședință, dar cu toate acestea, imediat după ședință Radu Oprea l-a atacat pe Dobre pentru că s-ar fi certat cu Gheorghe Sârbu, consilier local PNL, în timpul ședinței (foto dreapta).

“În loc să caute soluții pentru rezolvarea gravei situații financiare a Ploieștiului ei au ales să se certe. În loc să-și mandateze Primarul să solicite Guvernului PNL să-și respecte promisiunile referitoare la finanțarea administrațiilor locale, consilierii locali PNL au ales șă-și plătească polițele interne.

Campania electorala nu s-a declanșat încă dar pasiunile întunecă deja capacitatea de judecată a unora.”, a scris Radu Oprea pe facebook.

În condițiile în care senatorul Radu Oprea vorbește despre faptul că încă nu a început campania electorală, ne întrebăm în ce calitate a participat la ședință, în contextul în care accesul este cât mai limitat pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Iar referitor la motivul din spatele atacului lui Oprea împotriva lui Dobre, sperăm că nu a fost vorba despre vreo înțelegere discutată înainte de ședință care nu a fost respectată de primar.

În încheiere, rămân două întrebări:

  1. Ce căuta senatorul Oprea la o ședință a Consiliului Local, având în vedere că nu și-a format un obicei să facă acest lucru de când este parlamentar PSD? Sperăm ca prezența acestuia să nu aibă nicio legătură cu campania electorală și cu zvonurile potrivit cărora este viitorul candidat PSD pentru primăria Ploiești.
  2. Negociază Adrian Dobre să candideze la primărie din partea USR? Încă așteptăm ca primarul să dezmintă această informație apărută în presă, care a fost negată de reprezentanții USR, dar nu și de Adrian Dobre.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here