Biroul Permanent al PSD Prahova a decis luni seară noua conducere interimară a organizației ploieștene.

Astfel, senatorul Radu Oprea a fost numit președinte interimar al PSD Ploiești, după demisia lui Cristian Ganea din această funcție. Radu Oprea este și candidat al formațiunii politice la funcția de primar al Ploieștiului.

Totodată, s-a decis ca președintele executiv al PSD Ploiești să fie consilierul municipal George Botez.

” Biroul Permanent al PSD Prahova întrunit aseară în ședință, unde au existat discuții despre situația de la nivelul organizației, a decis, după plecarea domnului Cristian Ganea, că trebuie să mergem mai departe și să ne susținem candidatul pe care toți din organizație l-am votat, pe domnul Radu Oprea.

Dumnealui a spus că este încrezător și că poate face față acestei competiții și că o poate câștiga, dacă are sprijinul organizației. Astfel, toată lumea a spus că este de acord să meargă în spatele domnului Radu Oprea și l-au propus pentru funcția de președinte interimar al PSD Ploiești. Eu am avut o singură propunere, domnul Botez să fie președinte executiv, deoarece avem nevoie în cadrul Consiliului Local de un om precum dumnealui, un om inteligent, un om bătăios, un om care știe problemele municipiului. Așadar, s-a format o echipă. Eu cred că este una câștigătoare care să conducă  armata PSD în această luptă în Ploiești și, bineînțeles, să și câștige competiția, pentru că despre asta este vorba”, ne-a declarat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here