fbpx
joi, iunie 1, 2023

Sensei Constantin Ciobanu, fondatorul școlii ploieștene de karate, s-a stins din viață

Citește Și

- Advertisement -

Constantin Ciobanu, sensei și avocat în baroul Prahova, s-a stins din viață, apropiații anunțându-i pe cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu că o pot face începând de azi, la Catedrala „Sf. Ioan” din Ploiești, biserică unde vineri, de la ora 14.00, va fi oficiată și slujba de înmormântare. Înhumarea va avea loc la cimitirul Bolovani, din municipiu.

Constantin Ciobanu era absolvent al facultății de Chimie din cadrul Institutului Politehnic București și al facultății de Drept din cadrul Universității București.

- Advertisement -

Antrenor de arte marțiale – 5 Dan Karate, acesta a fondat, în anul 1990, școala ploieșteană de karate. De asemenea, era fondatorul clubului Zan Shin. Prin antrenamentele pe care le-a organizat începând din anii comunismului, a educat caractere și a format profesioniști. Familia, colegii și elevii păstrează cu profund respect amintirea prezenței sale printre noi.

Sursa: www.telegrama.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta