fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Serviciul de deratizare în Ploiești va fi efectuat în perioada 24-31 martie

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Primăria Ploiești a emis joi un comunicat de presă în care anunță faptul că operatorul S.C. Coral Impex S.R.L. va derula servicii deratizare în perioada 24-31 martie 2021.

Iată comunicatul de presă:

Primăria Municipiului Ploieşti, prin Regia Autonomă de Servicii Publice, va derula servicii de deratizare pe suprafața domeniului public al municipiului Ploiești, în perioada 24 – 31 martie 2021.

- Reclamă -

Operatorul S.C. Coral Impex S.R.L. va desfăşura astfel de activităţi inclusiv în incinta Parcului Memorial „Constantin Stere” Ploieşti.

Produsul care va fi utilizat pentru serviciile de deratizare va fi Colbrom Pasta, care are substanța activă bromadiolone, folosită pentru combaterea rozătoarelor. Materialul utilizat pentru deratizare se regăsește în Registrul Naţional al Produselor Biocide, avizate pentru profilaxia sanitar – umană de către Ministerul Sănătăţii şi face parte din grupele Xn (gr. III) şi Xi (gr. IV) de toxicitate.

Suplimentar vor putea fi utilizate şi alte substanțe avizate de Ministerul Sănătăţii. Acțiunile de deratizare amintite se vor se desfăşura în conformitate cu prevederile OMS 119/2014.

- Reclamă -

În caz de ingerare accidentală a substanței raticide, este obligatorie prezentarea de urgență la medic.

Municipalitatea ploieşteană face precizarea că, pentru ca activitatea de deratizare să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public, cât și pe cel  privat.

Astfel, recomandăm cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, agenților economici și instituțiilor publice să efectueze activitatea de deratizare pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea desfăşurată de administraţia publică locală.

Totodată, informăm ploieştenii că, în cazul în care condițiile meteorologice vor împiedica desfășurarea acestor acțiuni, perioada de efectuare a activității de deratizare pe domeniul public va fi prelungită.

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut