fbpx
luni, iunie 24, 2024
spot_img

Serviciul Permise şi Înmatriculări se mută la Prahova Value Centre, cu tot cu spaţiile pentru examenul auto

Citește Și

- Reclamă -
Serviciul Permise şi Înmatriculri Prahova urmează să îşi mute activitatea, începând de luna viitoare. Noul sediu va fi amenajat în incinta Prahova Value Centre. Din parcarea centrului comercial din sudul Ploieştiului va începe şi proba practică a examenului auto.

Prefectura Prahova a confirmat marţi că Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, aflat în subordinea instituţiei, îşi va muta sediul. Conducerea Prefecturii a anunţat că a ajuns la un acord cu dezvoltatorii centrului comercial Prahova Value Centre, amintind că până acum activitatea Serviciului s-a desfăşurat în mai multe spaţii improprii, limitate.

„Este evident faptul că, pentru o mai bună organizare şi coordonare a serviciului dar şi pentru îmbunătăţirea adresabilităţii şi a condiţiilor oferite solicitanţilor, este oportun ca toate spaţiile destinate activităţii specifice S.P.C.R.P.C.I.V Prahova să se regăsească în acelaşi loc”, justifică instituţia.

- Reclamă -

„După analizarea mai multor propuneri, spaţiul oportun a fost identificat în cadrul complexului Prahova Value Centre, iar în urma semnării parteneriatului cu administratorii acestui centru comercial, în conformitate cu dispoziţiile prefectului Virgiliu Daniel Nanu, a fost obţinut acordul pentru transferul întregii activităţi a S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova. Noua locaţie va beneficia de ghişee noi, de o zonă de aşteptare generoasă, dar şi de o sală modernă pentru testarea teoretică ce permite examinarea concomitentă a unui număr mai mare de candidaţi. Pentru ca acest proces să fie realizat rapid şi eficient, astfel încât să nu perturbe desfăşurarea activităţilor specifice, relocarea se va efectua etapizat”, a mai anunţat Prefectura.

„În primă fază, începând cu data de 12 decembrie 2022, testarea teoretică pentru obţinerea permisului de conducere se va efectua în incinta complexului Prahova Value Centre din Municipiul Ploieşti, Piaţa 1 Decembrie 1918, nr.1 (fosta uzină Upetrom), iar punctul de plecare (aprobat de către Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova) al candidaţilor programaţi în vederea susţinerii probei practice se va regăsi în parcarea complexului comercial (intrarea Mobexpert). Într-o etapă ulterioară, până la jumătatea lunii ianuarie 2023, în aceeaşi locaţie vor fi transferate şi restul activităţilor ce privesc soluţionarea cererilor pentru preschimbarea permiselor de conducere, înmatricularea vehiculelor, radierea vehiculelor sau eliberarea autorizaţiilor provizorii de circulaţie”, se mai arată în anunţ.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. Pentru examinarea candidatilor pentru obtinerea permisului este o idee total neadecvata ! Cine a gandit asa ceva, sincer,nu cred ca a gandit ! Acolo este greu de iesit si intrat pentru soferii cu experienta dar pentru bietii candidati ? Mi-as dorii sa dea examen copii sau nepotii celor care au „gandit” ,cu capul nu cred, acel punct de plecare ! Ca la noi la nimeni, interesele sunt mai presus de toate !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Incendiu la Hotel Vigo din Ploiești. Intervin pompierii

Intervenție de urgență a ISU Prahova după ce un incendiu a izbucnit la Hotelul Vigo din Ploiești, de pe...