fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

Sesizarea cititorului: mașină SGU parcată neregulamentar?! Ce spune legea. FOTO

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

sgu parcat interzis - Ziarul INCOMODUn cititor al Ziarului Incomod ne-a trimis o fotografie realizată ieri pe strada Vasile Lupu din Ploiești, care surprinde o mașină a Societății de Gospodărire Urbană parcată pe trotuar, chiar în dreptul unui semn care interzice acest lucru. Mai exact, este vorba chiar de una din mașinile care transportă dispozitivele de blocare a roților mașinilor care parchează neregulamentar.

Contactat de reporterii Ziarului Incomod, Donald Constantin, directorul SGU Ploiești, a explicat că reprezentanții Poliției le solicită adesea să intervină în zonă, pentru a sancționa șoferii care parchează neregulamentar. Mai mult decât atât, Constantin a explicat că există o exceptie în Hotărârea de Consiliu Local 227/2013 care, în conformitate cu Codul Rutier aflat în vigoare, le permite să parcheze astfel, fiind vorba de o utilitate publică pe care o asigură în zonă.

- Reclamă -

Vezi mai jos fotografia la dimensiuni mărite:

 

 

- Reclamă -

 

 

 

 

- Reclamă -

 

sgu parcat interzis - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut