fbpx
joi, iunie 1, 2023

SGU nu a avut contracte cu firma Romforce

Citește Și

- Advertisement -

sguIeri, în presa locală, au apărut mai multe informații despre firma Romforce Protect, controlată de Alexandru Șerban, un apropiat al fostului primar Iulian Bădescu. Firma respectivă ar fi făcut mai multe afaceri cu societățile subordonate Primăriei Ploiești. În replică, reprezentanții SGU au remis presei un comunicat prin care spun că societatea nu a avut contracte cu Romforce.

”În legătură cu informațiile apărute în mass-media, în care se afirmă faptul că SC SGU Ploiești SRL a apelat la serviciile firmei SC Romforce Protect SRL, vă aducem la cunoștință faptul că societatea noastră nu a încheiat niciun contract de colaborare cu firma SC Romforce Protect SRL, în perioada 2012- prezent.”, se arată în comuncatul SGU.

- Advertisement -

CITEȘTE și Cum să câștigi contracte cu Primăria: te asociezi cu finul și soția primarului!

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Președintele Iohannis, atac dur la adresa profesorilor care continuă greva: „Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”

Președintele Klaus Iohannis i-a criticat dur pe profesorii care continuă greva, în cadrul unei declarații făcute joi la Chișinău,...

Mai Multe Articole Ca Acesta