Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti a încasat ani de zile la rând ilegal bani de la şoferii care își lăsau mașina în anumite parcări pe care SGU le administra!

Pe  lista parcărilor pe care SGU Ploiești le administra ilegal se află inclusiv unele din zona centrală a orașului precum cele de pe străzile Romană, Unirii, Rahovei, Anul 1907, Mihail Kogălniceanu, Vasile Lupu şi C.D. Gherea.

Lucrurile au ieșit la iveală marți, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Ploiești, atunci când s-a dezbătut  proiectul privind abonamentele pentru parcările cu plată.

Drept urmare, în cadrul unei anexe la respectivul proiect de hotărâre, fundamentat de SGU, conducerea societăţii a prezentat o listă cu 32 de parcări cu plată pe care le gestionează, printre ele numărându-se și respectivele parcări enumerate mai sus  După ce şeful Direcţiei Juridice din Primărie a anunţat că refuză să avizeze proiectul, consilierii locali au decis să elimine din această listă opt parcări. Printre ele, cele  șapte parcări pe care SGU Ploiești le administra în mod ilegal!

În total, în cele opt parcări menţionate sunt amenajate 252 de locuri pentru maşini, conform informaţiilor din proiectul de hotărâre, acestea reprezentând peste 15% din totalul locurilor de parcare cu plată din Ploieşti. Mai precis, de pe listă au fost “tăiate” parcările situate pe strada Romană (56 de locuri amenajate), Unirii (20 de locuri într-o zonă şi 15 în alta), Rahovei (23), Anul 1907 (21), Mihail Kogălniceanu (52), Vasile Lupu (23) şi C.D. Gherea (42).

Drept urmare, în aceste condiții începând de miercuri, ploieștenii ar trebui să parcheze gratuit în respectivele parcări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here