fbpx
luni, decembrie 11, 2023
spot_img

SGU Ploieşti vrea debarcader şi bărcuţe pe lacul de la Sala Sporturilor

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Pe lacul artificial de lângă Sala Sporturilor „Olimpia”, din Parcul „Regele Mihai I” din Ploieşti, ar urma să fie amenajat un debarcader, conducerea SGU anunţând că ia în calcul ideea de introducere a unor bărcuţe de agrement.

Conducerea Servicii de Gospodărire Urbană a anunţat luni că ia în calcul ideea de a introduce bărci de agrement pe lacul de la Sala Sporturilor, cerând părerile ploieştenilor pe această temă. Într-un comunicat transmis luni, SGU menţionează că ideea venit la cererea oamenilor.

„Opiniile cetățenilor reprezintă o prioritate constantă a SGU Ploiești SRL, aspect care ne permite îmbunătățirea activității pentru a răspunde prompt cerințelor publicului. Societatea noastră a primit, de-a lungul timpului, mai multe solicitări cu privire la transformarea lacului din Parcul Regele Mihai I al României într-o zonă de agrement cu bărcuțe”, arată SGU în comunicat.

- Reclamă -

„Pornind de la această premisă și ținând cont de faptul că societatea noastră este administratorul acestui parc, dorim să cunoaștem opiniile ploieștenilor în acest sens. Așadar, credeți că este o sugestie bună să transformăm lacul într-o zonă de agrement cu bărcuțe?”, se mai arată în mesajul SGU.

„Ploieștenii sunt invitați să-și exprime opiniile, prin adăugarea de comentarii numai pe pagina de Facebook a societății, la postarea cu același subiect, cu mențiunea că vor fi cenzurate cele care nu îndeplinesc cerințele unui limbaj civilizat”, a mai anunţat SGU Ploieşti.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

A doua ședință de CL boicotată de consilierii. Bugetele mai multor instituții nu pot fi rectificate

Vineri, 8 decembrie, Consiliul Local a fost convocat pentru aprobarea mai multor proiecte de rectificare bugetară, dar și pentru...
spot_img