ilie oana

ilie oanaSocietatea de Gospodărire Urbană Ploieşti va renunţa la administrarea stadionului Ilie Oană din cauza taxelor la stat şi a pierderilor din buget cu care se confruntă. Potrivit viceprimarului Raul Petrescu, stadionul urmează să intre în atribuţiile CSM Ploieşti, soluţia fiind propusă la unison de către reprezentanţii SGU, dar şi ai grupului Petrolul.

“Există un proiect de hotârâre ca Stadionul Ilie Oană să fie preluat de CSM. Societatea de Gospodărire Urbană Ploieşti este pe pierdere cu administrarea stadionului. Fiind societate comercială plăteşte anumite taxe la stat, iar CSM-ul nu ar plăti aceste taxe pentru că nu este societate comercială şi este în subordinea primăriei. CSM este o variantă agreată şi de clubul Petrolul, dar trebuie găsite soluţii juridice pentru a fi adoptat acest proiect înainte de august 2015. Asta pentru că este necesară o rectificare bugetară, iar această rectificare nu se poate face decât la 6 luni după aprobarea bugetului, actualul buget fiind aprobat în februarie. În principiu, nu poate fi introdus încă acest proiect de hotărâre. Preluarea stdionului de către CSM este o variantă propusă la unison de către SGU şi clubul Petrolul. Momentan se lucrează la acest proiect, dar nu poate fi introdus înainte de luna august, până nu se găseşte o modalitate legală.” a declarat viceprimarul Ploieştiului, Raul Petrescu.

Acest transfer ar însemna scutirea de la plata impozitelor locale aferente arenei, dar şi posibilitatea unei chirii mai mici pentru clubul Petrolul.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here